Mat

Om oss

Classic Catering lever mat til alle typer selskaper, og arrangerer gjerne hele selskaper, om det skulle være ønskelig. Vi kan stille med egne selskapstelt, personale og det meste av utstyr som du trenger til et komplett selskap. Du kan også holde hele selskapet i vår restaurant i 2 etasje på Røyken stasjon.

Med den lange erfaringen vi har, har vi den fordelen at vi utfører oppdraget akkurat slik dere ønsker, og med den proffesjonalitet som kreves. Vi skreddersyr også løsninger for dere hvis dette er ønskelig, fra små intime middager til store arrangementer med underholdning og dans.

Vi tilbyr kokker, serveringspersonale, og alt annet som behøves for å lage akkurat deres arrangement perfekt. På lager har vi komplett utsyr til 80 personer, men har gode muligheter til å lage større arrangementer.

Arrangementene kan holdes privat, i leide lokaler, eller i vår restaurant 2.etasje. For de som ønsker et spesielt arrangement ute i det fri, har vi et flott område i Kjekstadmarka i Røyken til disposisjon. Området ligger i gangavstand til Kjekstad golfklubb.

Vi startet opp vår cateringvirksomhet i Røyken i april 2000, men med over 30 års erfaring i bransjen har vi en stor faglig tyngde, og vil sørge for at dere som gjester skal få den opplevelsen dere ønsker.

Vi er din totalleverandør av alle typer selskape og personale. Bare ta en tur innom for et tilbud eller en uforpliktende prat.