Middag/hel meny - Middag 3
Forrett
- Triologi av laks: Pepperøkt laks, røkt laks i lefse med pepperotskrem, gravet laks
- Frisk salat med smør og brød
Hovedrett
- Helstekt entrecote
- Rødvinsaus
- Stekte poteter
- 3 typer grønnsaker
Dessert
- Nøttekurv med 2 typer av sorbet
- Eksotiske frukter
410,-
pr. kuvert
Beregn pris
Flere middag/hel meny
Allergener
Gluten |
Skalldyr |
Egg |
Fisk |
Peanøtter |
Soya |
Melk |
Nøtter |
Selleri |
Sennep |
Sesamfrø |
Svoveldioksyd og sulfiter |
Lupin |
Bløtdyr |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Forrett | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||
Hovedrett | ||||||||||||||
Dessert | ![]() |